(17)

Tre afskedsord

ljudbok och e-bok


New York, 1937. Clara og Madeleines bedstemor Violet ligger for dÞden, og det fÄr de to sÞstre til at tilsidesÊtte deres forskelligheder for at opfylde hendes sidste Þnske: at rejse tvÊrs gennem Europa for at levere tre afskedsbreve til bekendte, som Violet ikke har set siden sin rejse dertil fyrre Är forinden.

Pligtopfyldende Clara ser turen som en ubelejlig ekskurs inden brylluppet med millionĂŠren Charles Hancock, mens den spirende journalist Madeleine Ăžjner muligheden for at rapportere om den voksende trussel i Tyskland og Mussolinis Italien.

SÞstrene er i konstant strid med hinanden fra ombordstigningen pÄ den luksuriÞse Queen Mary og rejsen med Orientekspressen til opholdene i Paris og Venedig. Men da de nÄr til Wien for at levere det sidste brev, truer gamle hemmeligheder med at spolere deres gryende forsoning.

Tre afskedsord er en rÞrende rejse over oprÞrte farvande og gennem et Europa i forandring. Det er en fortÊlling om sÞskendekÊrlighed i skÊbnens time og om at rette op pÄ fortiden, fÞr det er for sent.


UpplÀsare: Helene Egelund
LĂ€ngd: