Chris Rantzau Cortes

Serie ‱ 3 böcker

Hun havde lagt en besked.

Der var en kort pause, hvor hun rumsterede med et eller andet i baggrunden, fĂžr hun tĂžvende sagde: ”Hej Chris. Jeg hedder Lise. Jeg hĂ„ber, at jeg kan fĂ„ dig til at ringe tilbage til mig pĂ„ dette nummer. Det drejer sig om min sĂžn Jonas. Han bor i Aarhus, og jeg vil meget gerne i kontakt med ham. Jeg ved, at du kan 
 hvad siger man 
 finde? Folk. Jeg hĂ„ber at hĂžre fra dig.”

En ung kvinde findes hÊngt ved SkovmÞllen kro i Moesgaard. Hun har ingen personlige effekter pÄ sig, og efterforskere Teddy Falk og Simone Schmidt er pÄ bar bund med at identificere hende.

Samtidig er Chris Rantzau Cortes kommet ud af Enner Mark fÊngsel efter at have afsonet en dom pÄ to og et halvt Är for drabet pÄ SpÞgelset. Men han er usikker pÄ, hvad hans nÊste skridt skal vÊre.

Da han bliver ringet op af den dÞdssyge Lise Löve, der beder ham om hjÊlp til at lokalisere hendes forsvundne sÞn Jonas, vÊlger han fÞrst at sige nej til opgaven, da han er fÊrdig med at lede efter forsvundne personer. Et besÞg fra hans sÞster Regitze fÄr ham dog pÄ andre tanker, og inden lÊnge viser det sig, at der ligger mere bag Jonas Löves forsvinding, end Chris kunne have forestillet sig.

Snart mÄ Chris slÄ sig sammen med Teddy Falk og Simone Schmidt for at finde ud af, hvad der er sket med Jonas, og hvem den mystiske afdÞde i Moesgaard er, og hvordan de to sager hÊnger sammen.

Blod Farver Havet BlÄt er tredje og sidste del i trilogien om dusÞrjÊgeren Chris Rantzau Cortes.