(0)

Den med de tre kvinder, Josefines historie

Livre audio


Parforhold med en psykisk voldelig partner ligner ofte hinanden. Den psykisk voldelige partner finder de metoder, der virker bedst for dem, og bruger så de metoder fra forhold til forhold. Det er et af de centrale temaer i denne trilogi, hvor tre forskellige kvinder fortæller om deres forhold til den samme mand, og de beskriver også om, hvordan de alle – med meget få afvigelser - har været udsat for de samme metoder og former for vold. I denne episode skal vi høre fra Josefine, der er den af de tre kvinder, der var sammen med den psykisk voldelige mand i længst tid. Førsteindtrykket af personen var godt, men forholdet skulle vise sig at sætte dybe spor.

Gæsternes identitet er sløret, men redaktionen er bekendt med deres rigtige identitet.

Vært: Christina Copty

Klipper: Ida Frisk Carstensen

Redaktør: Christian Beck Bennetsen

Gaslight

Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude.

Christina Copty (f. 1974) er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog ”Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold” og i februar 2022 kom hendes anden bog ”Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet”.