(10)

Pilot for dit barn - En guide til forældre

Livres numériques et audio


PILOT FOR DIT BARN – EN GUIDE TIL FORÆLDRE handler om, hvordan forældre kan tage styringen i familiens liv. Forældre skal bevare roen og vise vej for deres børn særligt i uvejr og turbulens såsom skoleskift, skilsmisse eller sygdom. Forældre skal styre, lytte og navigere. Ulla Dyrløv fortæller enkelt og ligefremt om, hvordan de voksne i familiens hverdag skal tage ansvaret på sig, og hvordan de kan tage hånd om de problemer, der opstår undervejs i barnets opvækst.

I bogen er der konkrete råd til, hvordan forældre kan handle i bestemte situationer. Hvad gør du, når dit barn kræver far og mor hele tiden, ikke vil sove ude, er ramt af skilsmisse og andre konkrete problemstillinger. Bogen afsluttes med en række beskrivelser af forløb med børn, unge og forældre i familieterapi.

Ulla Dyrløv er psykolog og har i mange år virket som konsulent for produktionsselskaber, der har behov for en psykolog før, under og/eller efter et tv-program. Hun har bl.a. medvirket i tv-programmerne "Ingen styr på ungerne" og "Aldrig for sent" på DR1.