(697)

Caraval

ljudbok och e-bok


Tervetuloa Caravaliin, peliin jossa tarut ovat totta ja totuudet tarua

Salamannopeasti 25 maahan myyty fantasiaromaani vie lukijansa Dragnan sisarusten mukana Caravalin mielikuvitukselliseen pelimaailmaan, joka tuo mieleen Liisan seikkailut ihmemaassa.

Scarlett asuu pienellÀ saarella sisarensa Tellan kanssa. Scarlettin unelmana on pÀÀstÀ mukaan maagiseen Caraval-peliin, joka jÀrjestetÀÀn vuosittain tyttöjen kotisaaristossa, mutta nyt hÀnellÀ on edessÀÀn julman isÀn jÀrjestÀmÀ avioliitto.

Sitten sisarukset saavat yllÀttÀen kutsun peliin. Caravalin saarella Tella kaapataan. Pian kÀy ilmi, ettÀ tÀllÀ kertaa koko pelin voittaa se, joka löytÀÀ Scarlettin sisaren.

Scarlett uppoaa pelin maagisen vÀrikkÀÀseen maailmaan, jossa unohtuu, ettÀ koko Caraval on nÀytelmÀ. MikÀ on totta ja mikÀ ei? Ehtiikö Scarlett pelastaa sisarensa ennen kuin peli pÀÀttyy ja tÀmÀ katoaa lopullisesti?

Kalifornialainen Stephanie Garber rakastaa DisneylandiÀ, koska huvipuisto on paikka jossa hÀnen tarinansa voisivat herÀtÀ eloon. Garberin esikoisromaani Caraval on rikas yhdistelmÀ fantasiaa, mysteeriÀ ja kiihkeÀÀ romantiikkaa. Hurmaavan kirjan elokuvaoikeudet myytiin jo kauan ennen sen julkaisua Twentieth Century Foxille.


UpplÀsare: Saara Lehtonen
LĂ€ngd: