(3)

Den feminine vej: og den skjulte lyksalighed i mennesket

ljudbok och e-bok


I denne indsigtsfulde og ÞjenÄbnende bog tager Teresa Thaning os med pÄ en rejse ind i skjulte dimensioner af eksistensen, som giver et helt nyt perspektiv pÄ, hvordan vi kan forstÄ os selv som mennesker.

Teresa Thaning beskriver, hvordan usÊdvanlige indre oplevelser ledte til, at den feminine energi vÄgnede op fra sit dyb og viste sig i en helt anden form end den, som vi kulturelt har lÄst det feminine fast i.

DEN FEMININE VEJ kommer med helt ny viden om den feminine og den maskuline energi i mennesket og beskriver, hvordan det feminine i bÄde mÊnd og kvinder er blevet misforstÄet og kommer til udtryk pÄ en undertrykt og forvrÊnget mÄde i os.

Bogen indeholder redskaber, der kan transformere livet, sÄ vi kan leve i langt stÞrre harmoni med os selv og omverdenen og fÄ adgang til al den nÊring, kÊrlighed og glÊde i livet, som vi Þnsker os.

Teresa Thaning er cand.mag. i musik og har en mastergrad i psykologi. Hun er forfatter, kursusleder og spirituel vejleder og har skrevet fire bestsellerbĂžger. Hun afholder Ă„rligt kurser og retreats for kursister fra Danmark og Norden.


UpplÀsare: Teresa Thaning
LĂ€ngd: