(3)

Diamanterne fra Arkhangelsk

e-bok


I London holdes krisemĂžde i bestyrelsen for det verdensomspĂŠndende Diamond Enterprise – i daglig tale D.E. – som hidtil har domineret markedet. Årsag: I det nordlige Rusland er der fundet nogle af verdens mest sjĂŠldne ĂŠdelsten, de eftertragtede blodrĂžde diamanter. Men russerene vil ikke sĂŠlge gennem D.E. og er pĂ„ vej ind i en aftale med Ivan Karakov, som er Vestens stĂžrste uafhĂŠngige juvelĂ©r.

Det kan blive katastrofalt for D.E.

Julius Heyderman, D.E.s magtfulde ejer, beslutter at sende den unge, ambitiĂžse James Hastings til Paris, hvor Karakov har sin base. Men James har ikke kun Karakov som modspiller. For i D.E.s bestyrelse og direktion er der hensynslĂžse magtkampe og stor misundelse over James' karrierespring. Samtidig fĂ„r James problemer i sit ĂŠgteskab med den smukke Elizabeth, som fĂžler sig forsĂžmt – og tiltrukket af den sympatiske Jean Pierre Lasalle.

Gamle hemmeligheder og kĂŠrlighedsforhold skaber yderligere komplikationer. Snart tvinges James til beslutninger, der vil afgĂžre D.E.s fremtid. Og ikke mindst om Elizabeth kan vindes tilbage ...

Evelyn Ward-Thomas blev fĂždt i London i 1928. Under pseudonymet Evelyn Anthony har hun udgivet en perlerĂŠkke af romaner, som er blevet oversat til flere forskellige sprog. Evelyn Anthony bevĂŠger sig hovedsageligt inden for thrillergenren og den historiske roman og har haft stor succes verden over.