(6)

Spillets mester - Bind 1

ljudbok och e-bok


I "Spillets mester" bliver den store historie synlig i den lille. Gennem den manipulerende og beregnende Kates skÄnselslÞse kamp for at sikre sine privilegier, fÄr vi et dunkelt indblik i Sydafrika under apartheid.

Kate er datter af den eventyrlystne Jamie, som i 1883 drager til Sydafrika for at tage del i diamantgraverfeberen. Jamie har heldet med sig og opbygger pÄ relativ kort tid et diamantdynasti, som Kate overtager i en ung alder.

Men tiden som overlegen diamantdronning har gjort Kate til en magtbegÊrlig kvinde, der ikke skyr nogen midler for at nÄ sit endelige mÄl: at finde en egnet kransekagefigur til at fÞre dynastiet videre. Kate stÄr ikke tilbage for noget, og vejen til mÄlet bliver et brutalt orgie af beskidte ticks, hvor bÄde hendes sÞn og hans dÞtre udsÊttes for nÄdeslÞse manipulationer.

Dette er fĂžrste af to bind om "Spillets mester".

Todelt roman om Kate, der har arvet sin fars diamantdynasti og nu tager alle midler i brug for at finde den rette efterfĂžlger.

Sidney Sheldon (1917-2007) var en amerikansk forfatter, der indledte sin forfatterkarriere som manuskriptforfatter i Hollywood. Efter at have arbejdet med musicals og TV, udgav Sheldon sin fÞrste roman i 1969; en roman, der fÞrst blev udgivet pÄ dansk i 1981 under titlen "Det nÞgne ansigt". Sheldon er sÊrligt kendt for sine mange succesromaner inden for krimigenren, hvoraf flere er blevet filmatiseret.


UpplÀsare: Louise Davidsen
LĂ€ngd: