(9)

Din selvhelbredende kraft : Videnskabeligt bevis for at du kan helbrede dig selv

ljudbok och e-bok


Da lĂŠgen og forfatteren Lissa Rankin selv blev syg, og behandlingen, hun fik, ikke alene var virkningslĂžs, men gjorde det hele meget vĂŠrre, gik det op for hende, at den lĂŠgevidenskab, hun havde lĂŠrt og praktiserede, manglede noget helt essentielt. Nemlig en anerkendelse af, at kroppen er i stand til at helbrede sig selv, og at det er muligt at aktivere denne selvhelbredende kraft.

Hun begyndte at undersĂžge fĂŠnomenet nĂŠrmere og fandt, at lĂŠgevidenskaben de sidste 50 Ă„r faktisk har dokumenteret denne evne grundigt – den er bare blevet kaldt placeboeffekt!

I Din selvhelbredende kraft prÊsenterer Rankin en rÊkke ekstraordinÊre tilfÊlde af spontan helbredelse og gÄr i dybden med, hvordan tanker, fÞlelser og overbevisninger kan Êndre kroppens fysiologi. Hun fremlÊgger de videnskabelige data, der beviser, hvordan fx ensomhed, pessimisme, depression, angst og frygt ÞdelÊgger kroppen, mens tÊtte relationer, taknemmelighed, meditation etc. tÊnder for kroppens selvhelbredende kraft.

Rankin instruerer lÊseren i at lytte til kroppens stille beskeder, inden de bliver til livstruende rÄb. Og er man allerede blevet syg, er der hjÊlp at hente i en handlingsplan, der gÞr kroppen klar til mirakler. Bogen er yderst inspirerende - videnskabeligt funderet, men let lÊst og fyldt med praktiske rÄd.