(1)

Forestillinger om Ana Ivan

ljudbok och e-bok


'Forestillinger om Ana Ivan' begynder i Brooklyn et forÄr hvor en ung, dansk praktikant mÞder kunstneren og matematikeren Ana Ivan. Ana er opvokset i RumÊnien i tiden op til Ceausescus fald i 1989, og hendes livshistorie indeholder en dramatisk og afgÞrende begivenhed.

Over de nÊste mÄneder hjÊlper praktikanten Ana med at gennemfÞre et eksperiment, der skal oplÞse hendes tidsfornemmelse, og inden lÊnge er han viklet ind i den historie, der har hjemsÞgt Anas familie i generationer. Fra et matematisk institut i Ceausescus RumÊnien, over en landsby i Marokko, til Bergens kunstscene og et mÞrklagt galleri i New York fÞlger vi Ana og hendes familie pÄ deres flugt fra fortiden og dybt ind i en ung mands liv.

'Forestillinger om Ana Ivan' er en fÊngslende historie om venskab og kÊrlighed, om anekdoter og rÞverhistorier og om besÊttelse og skuffelse. I sÊrdeleshed er det historien om fortÊllingers evne til at forfÞre og forvandle verden omkring os, og om hvor vigtigt det er bÄde at finde frem til og finde sig til rette i sin egen livsfortÊlling.