(15)

Hjerterum

ljudbok och e-bok


Fra fast forhold til frit fald

I en familie af ambitiÞse advokater er 21-Ärige Klara kunstner med stort K og kendt som den flyvske lillesÞster, alle skal hjÊlpe og passe pÄ.

Selv ikke da hun flytter fra Flensburg til Aarhus, lÞsner klanen deres omklamrende greb, og da Klaras kÊreste frier, opmuntret af familien, bliver det drÄben.

Fra asken af et langt forhold og et opgþr med sine foréldre vokser Klara version 2.0 frem. Hun vil klare sig uden sine foréldres penge, sine storebrþdres hjélp og sin ekskérestes trygge favn. Hun vil lave installationskunst og nyde at vére single – gerne i selskab med den sexede tþmrer Michael.

Men inden lÊnge mÄ hun sande, at fÞlelser er svÊre at tÞjle. Og da Michaels blakkede fortid begynder at indhente ham, mÊrker Klara tvivlen nage. Var det en god idé at lÞsrive sig fra sit trygge liv? Og kan Klaras hjerte overhovedet rumme den nye kÊrlighed?

Med humor, flirt og store fÞlelser fortÊller Hjerterum en fÊngende historie om at frigÞre sig og selv finde vej, i kÊrligheden sÄvel som i livet. Romanen er det andet uafhÊngige bind i serien KÊrlighedens kunst.


UpplÀsare: Freja Riise
LĂ€ngd: