(0)

Husk det som er vigtigt: En guide til sunde samtaler med dig selv

ljudbok och e-bok


I Husk det som er vigtigt beskriver Barbara de mange mĂ„der vi ubevidst saboterer vores lykke - og derefter guider hun os blidt tilbage til en mere sund og afbalanceret mĂ„de at tĂŠnke og leve pĂ„. Det gĂžr hun ved at hjĂŠlpe os med at se pĂ„ vores indre samtaler med os selv. For som Barbara har opdaget, har vi alle konstant samtaler med os selv kĂžrende i vores hoved. Og desvĂŠrre er mange af disse samtaler ikke sĂŠrlig sunde, hensigtsmĂŠssige eller livsbekrĂŠftende. Faktisk fĂžrer rigtig mange af vores indre samtaler – uden at vi er klar over det – til stress og ulykkelighed.

Derefter beskriver Barbara (baseret pÄ hendes mangeÄrige arbejde med klienter) hvordan vi kan fÞre mere sunde samtaler med os selv om blandt andet:

- Forskellen mellem virkeligheden og vores tankegang

- Vores fĂžlelser og hvordan vi har det

- Hvem der er ansvarlig for hvordan andre har det

- Parforhold, familie, forĂŠldre og bĂžrn

- At passe pÄ os selv, sige nej og sÊtte grÊnser

- At have urealistiske forventninger til livet

- At finde gaven i udfordringer og svĂŠre tider

- At vĂŠre til stede i vores liv nu

- Hvad der skal til for at vĂŠre lykkelig

Kort sagt: Hvordan vi i lĂžbet af vores dag kan huske det som er vigtigt.

BARBARA BERGER er kendt og elsket verden over for sine mange bĂžger om sindets kraft, ikke mindst hendes internationale bestseller ”Vejen til kraft – fast food til sjĂŠlen”, som er udkommet pĂ„ mere end 30 sprog og indtil nu har solgt nĂŠsten 1 million eksemplarer pĂ„ verdensplan. Barbara er fĂždt og opvokset i USA, men bor og arbejder nu i KĂžbenhavn, hvor hun ogsĂ„ har sin coaching praksis. For mere, se www.beamteam.com.