(2)

I love nem vegetarisk

e-bok


NÄr man lever som vegetar, er det ikke nok bare at spise grÞn mad uden kÞd, fjerkrÊ eller fisk. Maden skal fylde mere og det er meget vigtigt, at man sÞrger for at fÄ en varieret kost, sÄ man fÄr dÊkket kroppens behov for proteiner. Ud over de mange forskellige grÞnsager, er det godt med bÊlgfrugter, forskellige korn og mange slags nÞdder. PÄ trods af de mange valgmuligheder, kan det godt blive lidt svÊrt at finde pÄ variationer af retter.

Antallet af folk, som af dyreetiske grunde vÊlger at blive vegetarer er stÞt stigende, og herudover vÊlger flere og flere familier kÞdet fra et par dage om ugen. I Nem vegetarisk er der megen inspiration at hente til lÊkre retter samt anvisninger pÄ gode smutveje til enkel og god mad i hverdagen.

Da over 1/3 af danskerne lever som singler, er de grĂžnne hverdagsopskrifter beregnet til 2 personer. Det gĂžr det nemt at overskue, hvis man lige er flyttet hjemmefra eller er alene om at vĂŠre vegetar i familien.

Bogen indeholder 80 opskrifter fordelt pÄ emnerne: Rigtig hurtig mad, Fyldige salater, Supper, Gode gryder, Knap sÄ hurtig mad og Varmt brÞd. Der er sat fokus pÄ at fÄ smagfuld mad med fÄ ingredienser.

Eksempler pÄ bogens opskrifter: Asparges med pocheret Êg, appelsinsmÞr og rugbrÞdscroutoner, Karrykrydrede linser med kÄl, lÞg, gulerÞdder og Êrter, Friske grÞnne og tÞrrede bÞnner marineret med hvidlÞg, skalottelÞg og merian, Kartoffelsalat med Êrter, spidskÄl, agurk, tang og pesto, GrÊskarsuppe med brune linser, tomat og ristede grÊskarkerner, SprÞde kartoffel-selleripandekager med sesamfrÞ og ost, Marokkansk auberginesalat med brÞd og Burger med svampe, tomat og ost.