(2)

Klar besked om overgangsalder

ljudbok och e-bok


Overgangsalderen er den epoke, hvor kvinder gÄr fra den fase af livet, hvor de kan fÄ bÞrn, til en ny og ukendt fase. En fase med nye udfordringer, hvor kvinder har mulighed for at udvikle stÞrre indre sikkerhed, modenhed og livsglÊde.

Her fĂ„r du klar besked om, hvornĂ„r og hvorfor menopausen indtrĂŠder. Om hvilke fysiske, psykiske og hormonelle forandringer mange kvinder oplever, samt en gennemgang af de mest almindelige fĂžlgevirkninger – knogleskĂžrhed, hede- og svedeture og sĂžvnlĂžshed.

Birgit Petersson gennemgÄr og vurderer de forskellige behandlingsformer og ikke mindst, hvordan man som kvinde kan forebygge fÞlgevirkningerne af menopausen.

Bogen afsluttes med et minileksikon om kvindens krop.

Alt i alt en grundig information om, hvordan du kommer igennem klimakteriet sÄ problemfrit som muligt, og om du skal vÊlge behandling eller ej.

"Klar besked om overgangsalder" gÞr det muligt at trÊffe en beslutning pÄ et kvalificeret grundlag.

Birgit Petersson er speciallÊge i psykiatri og lektor i medicinsk kvindeforskning ved Institut for Folkesundhed pÄ KÞbenhavns Universitet. Hun har i en mange Är besvaret spÞrgsmÄl om kvinders sundhed i ALT for damerne og har desuden udgivet en lang rÊkke bÞger om emnet.