(46)

Lord Draysons Fald

ljudbok och e-bok


Da Colin Cavendish, den nye jarl af Drayson, informerer Lucy Beresford om, at hun og hendes mor er nÞdt til at forlade huset, der har vÊret deres hjem i de sidste to Är, er Lucy rÄdvild. De har ingen penge, ingen slÊgtninge, de kan henvende sig til for at fÄ hjÊlp, og ingen steder at tage hen. Hvor vover jarlen at bryde det lÞfte, hans fader har givet Beresford-familien!

SkÊbnen spiller ind, da Lucy opdager jarlen liggende bevidstlÞs og sÄret midt pÄ vejen. Han vÄgner op uden nogen erindring om, hvem han er, og Lucy griber muligheden for at give jarlen en tiltrÊngt lektion i ydmyghed. Hun fortÊller ham, at han ikke er andet end en simpel tjener. Faktisk hendes tjener.

SÄdan begynder den charmerende fortÊlling om en pompÞs herre og en viljestÊrk ung kvinde, der er fanget i et spind sÄ intrigant, at det rejser spÞrgsmÄlet: Vil de nogensinde komme ud?

Lord Draysons Fald er en sĂždmefyldt, hjertevarm historisk romance om hukommelsestab, bedrag og hvad der deraf fĂžlger ... Romanen er fĂžrste bind i Tanglewood-serien, men kan lĂŠses uafhĂŠngigt.

Anmeldelser:

“Favorit forfatter + favorit genre – Bedste bog ever!”

- Kathy, BookwormNation.blogspot.com

”Fra karaktererne til historien til ler-hþjt-delene. Jeg elsker det hele. Snyd ikke dig selv for denne bog!!”

- Kathy, IAmA Reader.com


UpplÀsare: Freja Riise
LĂ€ngd: