(9)

Mansfield Park

ljudbok och e-bok


Fanny Price kommer fra fattige kÄr, men er vokset op hos sin rige onkel og tante pÄ det storslÄede, idylliske gods Mansfield Park sammen med sine kusiner og fÊtre. Hun er meget bevidst om sin underordnede status, og hendes eneste allierede er fÊtteren Edmund, der altid tager hende i forsvar over for de mange urimeligheder, hun udsÊttes for af den Þvrige familie. Mens Fannys onkel er pÄ forretningsrejse i Antigua, flytter de to sÞskende Mary og Henry Crawford til egnen. Med dem bringer de Londons charme og glamour, og der opstÄr hurtigt en forbindelse mellem dem og de unge mennesker pÄ Mansfield Park. Dette nye bekendtskab vender op og ned pÄ livet pÄ godset, der kommer til at danne kulisse for et dristigt teaterstykke, ublu flirten, forelskelse, jalousi og splid.

Mansfield Park bliver betragtet som Jane Austens mest modne, komplekse og kontroversielle roman med hendes undersĂžgelse af social position og moralsk integritet.

"Lidenskab, erotik, fare og forbudt kĂŠrlighed lurer under overfladen i Mansfield Park." - The Telegraph

Den engelske romanforfatter Jane Austen (1775-1817) hÞrer til en af de mest berÞmte og elskede forfattere fra starten af 1800-tallet. Hendes romaner udspiller sig i det samme engelske middelklassemiljÞ, som hun selv levede i, og de er blevet udÞdelige klassikere takket vÊre deres fine karakter- og miljÞskildringer, humor og elegante sprog. Der er blevet lavet bÄde populÊre film og miniserier over Jane Austens udÞdelige klassikere.


UpplÀsare: Ann Hjort
LĂ€ngd: