(3)

Natten er lige begyndt

ljudbok och e-bok


En kÞlig decemberaften i Colombias bjerge kidnapper oprÞrsbevÊgelsen FARC en ung dansker. Snart efter stilles hans arbejdsgiver, en stor danske entrepenÞrvirksomhed, over for et krav om en lÞsesum i millionklassen. Kidnapningen sÊtter en kÊdereaktion i gang, og virksomhedens direktÞr mÄ ud i tvivlsomme manÞvrer for at redde sit livsvÊrk. Samtidig blander en bodybuildet storinvestor med tÊtte forbindelser til de colombianske narkokarteller sig i sagen, og situationen udvikler sig faretruende. Det gÊlder ogsÄ for en lille gruppe aktivister, der erfarer, at overgangen fra teori til praksis kan vÊre skÊbnesvanger. Og at overlevelse i et snedÊkket KÞbenhavn ikke bare er et spÞrgsmÄl om at have de rigtige meninger, men om basale instinkter. NATTEN ER LIGE BEGYNDT er en spÊndingsroman om konfrontationen mellem kynisme og idealisme, og om alt det, der kommer i klemme, nÄr normale hensyn tilsidesÊttes, og alle gÄr efter den store gevinst.

"NÄr selv jeg, der utvivlsomt kandiderer til Morten Hesseldahls mest vrangvillige lÊser, slugte denne bog i ét strÊk uden afgÞrende forbehold, sÄ forstÄr De vel, hvor det bÊrer hen. De bÞr overveje Natten er lige begyndt til sommerferien.

Leonora Christina Skov, Weekendavisen

Dansk spĂŠnding i sĂŠrklasse

”Natten er lige begyndt” er bĂ„de en hĂžjeffektiv spĂŠndingshistorie og en tankevĂŠkkende samtidskommentar [...] Morten Hesseldahl gjorde det blĂŠndende godt i ”Drager over Kabul” i 2007. OgsĂ„ ”Natten er lige begyndt” er dansk spĂŠnding i sĂŠrklasse.

Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten ★★★★★★

Natten er lige begyndt kan meget i den retning. Den kan holde sin lĂŠser fast ...og som anmelder lĂŠser man bogen helt fĂŠrdig og ikke kun af pligt. Det er en ros, skulle jeg hilse og sige.[...] Det er professionelt og godt gjort.

Niels Lillelund, Information

Hesseldahl fÄr etableret en lÞbende diskussion om idealer og korruption, om drÞmme og virkelighed. Og sÄ sÞger han de dybeste motiver til folks handlinger ... ""Natten er lige begyndt"" er en bog til tiden.

Lars Handesten, Kristeligt Dagblad

Den er mere end spÊndende, den er ogsÄ eksistentielt klog.

Preben Rasmussen, Dagbladenes Bureau

[...] udsÞgt skrevet, udtÊnkt, castet og plottet. ""Natten er lige begyndt"" understreger, at vil man vÊre klogere pÄ verden og ikke kun pÄ forfatterens fantasi, skal man i disse Är lÊse krimier, for det er her, der tages livtag med sociale, psykologiske og politiske dilemmaer.

Anne Sophia Hermansen, Fyens Stiftstidende


UpplÀsare: Paul Becker
LĂ€ngd: