(4)

Skeletkysten : Oregon Files

ljudbok


I 1896 flygtede fire englÊndere med deres bytte, en formue i uslebne diamanter, gennem den nÄdeslÞse Kalahari-Þrken, stÊrkt forfulgt af en afrikansk stamme. Det lykkedes de fire mÊnd at komme om bord pÄ det ventende HMS Rove, men en storm blÊste op, og skibet forsvandt med alle ombordvÊrende.

Juan Cabrillo og hans besÊtning pÄ det ombyggede fragtskib, Oregon, er med nÞd og nÊppe sluppet helskindet fra en mission pÄ Congo-floden, da de opfanger et nÞdkald fra et skib, der er kommet under beskydning ud for den afrikanske kyst. Cabrillo kommer den smukke Sloane Macintyre til undsÊtning og erfarer bagefter, at hun var pÄ skattejagt og hÄbede at finde det forsvundne skib med dets last af diamanter.

Det undrer Cabrillo, at Macintyres skib blev beskudt, fÞr hun havde fundet skatten. Det undrer ham endnu mere at hÞre om gigantiske slanger af metal, der huserer i det samme omrÄde, hvor hun har sÞgt. Dette er Äbenbart en skattejagt, som for enhver pris skal stoppes, men det skal man ikke sige to gange til Cabrillo!


UpplÀsare: Bjarne Mouridsen
LĂ€ngd: