(121)

Stein Bagger & inderkredsen: Hele historien

ljudbok


Et pas forsvinder fra en dametaske i en suite pÄ verdens dyreste hotel i Dubai. Nord for KÞbenhavn bliver en mand overfaldet med en lÊgtehammer uden for sit hjem. En anden mand modtager et overraskende telefonopkald, om at han er part i en aktietransaktion pÄ flere milliarder.

Disse begivenheder skyder gang i afdÊkningen af en svindelsag, der trÊkker beskidte spor langt ind pÄ storbankernes bonede gulve. Dette er ikke scener fra en B-film. Det er Ärhundredets danske finansskandale, og det er virkelighed.

Gennem indgÄende interviews med Stein Baggers inderkreds fÞlger bogen dramaet om IT Factory i de begivenhedsrige og surrealistiske dÞgn i slutningen af 2008. Hustruen, ekskonen, medarbejderne og mentoren taler ud. Hvem vidste hvad hvornÄr? Og hvordan var det muligt for Stein Bagger at fabrikere svindel sÄ lÊnge, uden at nogen trak i nÞdbremsen?

Sandheden er, at Stein Bagger var presset. Derfor flygtede han i Dubai. Den leasingkarrusel, som skulle sikre ham 40 millioner svindelkroner hver eneste mÄned, var ved at falde fra hinanden. Og til sidst var han tvunget til at misbruge sin ekskones bankkonto ...