(24)

Vand til blod

ljudbok och e-bok


"Og vandet blev til blod, fiskene dÞde, og vandet lugtede, sÄ egypterne nÊgtede at drikke det. Overalt var der blod."

– 2. Mos. 7.21.

I KØLVANDET PÅ genoptrykningen af Muhammed-tegningerne tager en sag om en dĂžd, formodet narkokurer fra Moskva en ny drejning, da det viser sig, at han er inficeret med den frygtede blĂždningsfeber. Der er reel risiko for, at smitten vil sprede sig og udvikle sig til en regulĂŠr, dĂždelig epidemi, bĂ„de i Danmark og Rusland.

EfterfĂžlgende hvirvles forskeren Selma Eliassen og veninden Lisa Brodersen for anden gang ind i et uhyggeligt spil om liv og dĂžd, da den terrordĂžmte fange kaldet Danskeren flygter fra StatsfĂŠngslet i VridslĂžselille. Den spektakulĂŠre flugt finder sted samtidig med opblomstringen af giftige rĂžde alger i Limfjorden.

Det er startsskuddet til et hÊsblÊsende kaplÞb med tiden, og en djÊvelsk terrorplan er blevet sat i vÊrk, der kan fÄ dÞdelige konsekvenser for mange tusinde af landets borgere.

VAND TIL BLOD tegner et overbevisende karakterportrÊt af to kvinder omkring de 40; de parallelle handlingsforlÞb fletter den konkrete frygt, angsten, og muligheden for igen at blive et helt menneske sammen pÄ mesterlig vis.

LOTTE PETRI har skrevet en selvstĂŠndig spĂŠndingsroman, der deler persongalleri med hendes tidligere, og meget anmelderroste, Den 5. plage fra 2009.

PRESSEN OM DEN 5. PLAGE

"En pageturner, der underholder sin léser til sidste side." – BogMarkedet

"Lotte Petri er en af Ă„rets interessante krimidebutanter. Hun binder fint de mange trĂ„de sammen. Den 5. plage er spĂŠndende, og man glĂŠder sig til den nĂŠste." – Kristeligt Dagblad

"Terrorangreb, miltbrand, voldelig eksmand, skrupellþse forsþg med nervemedicin, mord, kvinder omkring de 40, svigefuld elsker, arbejdspladsintriger og -forelskelser. [...] Sprog- ligt over gennemsnittet." – Ekstrabladet


UpplÀsare: Louise Davidsen
LĂ€ngd: