(0)

Verdens bedste kur vol. 2.0

e-bok


Kunne du tĂŠnke dig at nĂ„ din idealvĂŠgt og holde vĂŠgten? SĂ„ har du lĂžsningen i hĂ„nden. VBK 2.0 er en komplet guide til at nĂ„ dine mĂ„l – helt uden afsavn og mĂŠrkvĂŠrdige kostprincipper.

Christian Bitz og Arne Astrup har denne gang lavet en bog for dig, der er alene pÄ kur. De har taget udgangspunkt i verdens stÞrste videnskabelige undersÞgelse om kost og vÊgttab, Diogenes, der ogsÄ var fundamentet i bestselleren Verdens Bedste Kur, og med erfaringer fra den har de skabt en bog med velsmagende mad, der slanker og gÞr dig sundere. Og denne gang er opskrifterne, der alle er til én person, endnu mere enkle.

VBK 2.0 tager dig i hÄnden gennem en 4-ugers madplan, der garanterer et vÊgttab pÄ 1-2 kilo om ugen. Herefter guides du videre til bogens mere end 80 lÊkre og nemme opskrifter, som giver dig lyst til at leve sundere, hvilket er fundamentet for en holdbar livsstilsÊndring, som er essentiel for et succesfuldt og vedvarende vÊgttab.

Nogle gange krĂŠver det lidt ekstra at nĂ„ idealvĂŠgten, og Bitz og Astrup opstiller syv ’slankesynder’, som man skal passe pĂ„ undervejs. I bogen mĂžder du syv tidligere overvĂŠgtige, der hver isĂŠr har overvundet deres ’slankesynd’, som i Ă„revis har spĂŠndt ben for et vĂŠgttab. De fortĂŠller om deres succesoplevelser med kostprincipperne, og du fĂ„r konkrete rĂ„d og viden, der Ă©n gang for alle fjerner enhver undskyldning, sĂ„ du kan blive slank for altid. LĂŠs bl.a. om, hvordan Gitte tabte over 40 kilo ved at fĂžlge principperne og opskrifterne i VBK 2.0.

Christian Bitz (f. 1977) er uddannet cand.scient i human ernÊring og har siden 2011 vÊret forskningschef pÄ Herlev og Gentofte Hospital. I 2008 startede han egen virksomhed med en klar mission om at gÞre Danmark sundere. Han har optrÄdt som vÊrt og ekspert pÄ tv i adskillige programmer, hvilket bl.a. har indbragt ham Mad+Medier-prisen for kritisk madjournalistik (2014) for tv-programmet Bitz & Frisk.

Arne Astrup (f. 1955), lĂŠge, dr.med., professor, leder af Institut for IdrĂŠt og ErnĂŠring, KĂžbenhavns Universitet. Er leder af en af verdens fĂžrende forskergrupper inden for fedme, diabetes og hjerte-karsyg-domme og har publiceret flere end 700 videnskabelige artikler, i bl.a. The Lancet, New England Journal of Medicine og Nature.