(33)

Haaksirikko

Livre numérique


Lydian ammatillinen elämä historiantutkijana kukoistaa, mutta avioliitto on muuttunut arkiseksi ja yksinäiseksi. Hänen miehensä Kari ei ole halunnut enää seksiäkään vuosikausiin. Sitten Lydia saa tietää, että hänen miehensä pettää häntä.

Lydia on järkyttynyt ja raivoissaan, mutta hetken mietittyään hän päättää olla vaatimatta Karia tilille tekosistaan. Sen sijaan hän päättää, että hänenkin on aika nauttia seksistä. Koska Kari suorastaan ällöttää häntä sillä hetkellä, hän aikoo hankkia seuraa, joka auttaa häntä purkamaan paineita.

Lydia heittäytyy uhkarohkeasti nuorten miesten syliin, mutta yhtä nuorta miestä hän ei ole osannut ottaa lukuun mahdollisena lohduttajana. Yliopistolla työskentelee Lydiaa neljätoista vuotta nuorempi Johannes, joka on esiintynyt Lydian salaisissa unelmissa jo pitkän aikaa. Miehestä on kiertänyt huhuja, että hän on homoseksuaali, mutta hyvin nopeasti Johannes tekee selväksi, että hän pitää myös naisista ja erityisesti Lydiasta.

Lydia huomaa, että Johanneksen seurassa hänen harkintakykynsä uhkaa pettää pahan kerran. Hän unohtaa ikänsä, asemansa ja sen seikan, että haluaa pelastaa avioliittonsa ennemmin tai myöhemmin. Kun Johannes ilmoittaa, että hänelle kelpaa mitä vain Lydia on valmis antamaan, Lydia lykkää suunnitelmiaan pelastaa avioliittonsa ja päättää nauttia vähän aikaa komean, kolmikymppisen miehen seurasta.

Vähän aikaa vain. Kunnes hän pääsee yli pahimmasta ihastuksestaan - ja Karia kohtaan tuntemastaan inhosta.

Haaksirikko sisältää seksikohtauksia useamman partnerin kanssa ja ryhmäseksiä, eikä se sovellu herkimmille lukijoille.