(23)

Velka

Livre numérique


Linnea tanssii suositulla striptease-klubilla sen rohkeimpana vetonaulana ja tekee salaa vähän muutakin. Hänellä on niskassaan valtavat velat ja hän saa syyttää siitä yksin itseään. Linnea on paennut muita ongelmiaan pelaamiseen ja on kehittänyt ajan saatossa peliriippuvuuden.

Eräänä iltana klubille ilmestyy miesseurue, jonka yhdestä jäsenestä Linnea ei saa silmiään irti. Kun Leonardiksi esittäytynyt mies pyytää saada keskustella Linnean kanssa, hän toivoo saavansa edes muutaman kiihkeän hetken miehen kanssa.

Hän saakin, mutta Leonard tarjoaa myös jotain täysin odottamatonta. Leonard lupaa kuitata Linnean velat, jos tämä tulee työskentelemään hänen remontoitavalle huvilalleen, sillä hän katsoo itse olevansa velkaa Linnean jo edesmenneelle äidille.

Linnea suostuu tarjoukseen ja haaveilee yhteisistä hetkistä Leonardin kanssa, vaikka mies ilmoittaa, että edes seksisuhde hänen kanssaan ei tule kysymykseen. Sen sijaan hän valistaa Linneaa, että huvilalla vallitsee vapaamielinen ilmapiiri ja kehottaa naista tyydyttämään tarpeitaan työtoveriensa kanssa.

Linnea tekeekin niin, mutta samalla hän ei voi olla tavoittelematta Leonardin sydäntä. Kun mies viimein tuntuu antavan periksi vetovoimalle, Linnea miettii, uskaltaako hän kertoa, että hän on vahingossa saanut selville Leonardin salaisuuden - ja sen, miksi miehellä tuntuu olevan niin loputtomasti rahaa.