(11)

Blind vej

ljudbok och e-bok


Maj 2004: I lÞbet af fÄ dage rammes en velstÄende og velfungerende familie i Rungsted af flere tragiske hÊndelser. Politiet er i vildrede, familien er fortvivlet og stÄr mÄllÞs overfor den tilrettelagte bestialitet, der gennemfÞres med indsigt i familiens mest intime rutiner.

Handler det om en hÊvner fra fortiden, en gal seriemorder eller en form for vanvittig "logik"? Den unge politiassistent Morten Krag bliver sat pÄ en makaber og barsk opgave.

Blind vej er en moderne, psykologisk thriller med trĂŠk fra den klassiske mytologi.

Steen Harvig har tidligere modtaget Det danske Kriminalakademis debutantpris for "Slutspil med blind makker" og hĂžrer til top-ligaen af danske krimi-forfattere.

OM BOGEN

"Man lĂŠgger den nĂždig fra sig, fĂžr sidste side er vendt." - Lasse Horne KjĂŠldgaard, POLITIKEN

"Uhyggelig spéndende krimi fra Steen Harvig ... Forfatteren Steen Harvig serverer en effektiv og gedigen gang spénding i "Blind vej". Langsomt og opbyggeligt fortalt présenteres bogens personer for os. Det péne og borgerlige liv ved kysten nord for Kþbenhavn kryber ind under huden og spreder fþrst trovérdighed senere vémmelse. "Blind vej" er Harvigs sjette kriminalroman og han gþr det godt. Bogen er en rigtig "pageturner" – er du fþrst begyndt bliver du ved. "Blind vej" kan derfor varmt anbefales og garvede og kritiske krimilésere vil vére godt underholdt med bogen." - Litteratursiden


UpplÀsare: Thomas Gulstad

LĂ€ngd: