(103)

Damaskus

ljudbok och e-bok


Sigrid udstationeres i Damaskus for en skandinavisk telegigant i hĂ„b om at hjĂŠlpe demokratiet pĂ„ vej i Syrien og efterlader mand og barn i Danmark. Året er 2011, og det arabiske forĂ„r spirer. Da regimet tager brutale midler i brug for at slĂ„ oprĂžret ned, siger Sigrid ja til en ikke ufarlig opgave for den danske efterretningstjeneste.

I Syrien mÞder Sigrid samtidig ungdomsveninden Reem, efter en dramatisk begivenhed skilte dem ad i studieÄrene i KÞbenhavn. Nu genforenes de endelig i Damaskus, hvor jasmintrÊerne blomstrer om kap med hÄbet om politiske reformer. Men Reem viser sig at stÄ pÄ den modsatte side i konflikten. Hun leder et sikkerhedsfirma og har tÊtte bÄnd til regeringen.

Mens Sigrid prÞver at gÞre det rigtige, fÞrer hun bÄde sig selv og dem, hun elsker, ind i en livsfarlig konspiration og mÄ spÞrge sig selv: Hvem er ven, og hvem er fjende?

Damaskus er en spĂŠndingsroman om venskab og forrĂŠderi, om kĂŠrlighed og krigsforbrydelser og om, hvor forbandet svĂŠrt det er at vĂŠre et godt menneske i mĂždet med ondskab.


UpplÀsare: Helene Egelund
LĂ€ngd: