(0)

Kludebolden

e-bok


Nogle drenges leg med en kludebold i en sidegade pÄ Østerbro bliver begyndelsen til fodboldklubben Blindgadens Boldklub.

Ved et uheld kommer en af drengene til at skyde bolden gennem ruden ind til ingeniĂžr Mailand, der bliver kaldt Oregenalen.

Fregne fÄr af kammeraterne til at opgave at redde situationen, og gennem ham opstÄr der et ubrydeligt venskab mellem ingeniÞren og drengene.

Oregenalen lÊrer dem at bokse og spille kricket, men fremfor alt lÊrer han dem som deres fodboldtrÊner at spille sÄ godt fodbold, at holdet bliver kendt af alle fodboldinteresserede.

"Kludebolden" er fĂžrste bog i serien "Landsholdsspilleren". I de seks bĂžger oplever drengene i Blindgadens Boldklub en masse spĂŠndende ting, kommer vidt omkring og mĂžder mange sjove mennesker.

Serien "Landsholdsspilleren" bestÄr af seks bÞger om drengene fra Blindgadens Boldklub pÄ en sidegade pÄ Østerbro. BÞgerne er fulde af sjov og spÊnding fra KÞbenhavn omkring Ärhundredeskiftet.

Aage Hermann (1888-1949) var en dansk digter, forfatter, journalist og redaktÞr. Han stod bag en lang rÊkke digtsamlinger og sprang senere i livet ud som bÞrnebogsforfatter, hvor han fik stor succes med bÞgerne om stewardessen Benthe Boelmann, som mÄ opklare forbrydelser eller afvÊrge katastrofer pÄ sine rejser rundt om i verden.