(3)

Knoglernes tjener

e-bok


Siden sin ulydighed mod jĂždernes gud i Babylon for 2.500 Ă„r siden har Azriel vĂŠret dĂžmt til en eksistens som hvilelĂžs Ă„nd, altid parat til at lade sig hidkalde af den, der er i besiddelse af skrinet med hans gyldne knogler.

I 1995 kaldes han til New York for at hÊvne et brutalt mord, men inden han ser sig om, vikles han ind i intrigerne omkring manden bag en religiÞs kult, og mystikken vokser. For hvad er kultlederen i virkeligheden ude pÄ, og hvem er det egentlig, der har tilkaldt Azriel?

"En moderne eventyrroman som belĂžnner den lĂŠser, der er villig til for en stund at give afkald pĂ„ sin snusfornuft, men ikke sit krav pĂ„ begavet selskab." – Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

Den amerikanske bestsellerforfatter Anne Rice (f. 1941) skriver gyser- og fantasyromaner, der ofte har vampyrer, hekse og mumier i hovedrollerne. Bedst kendt er hun for debutromanen "En vampyrs bekendelser" fra 1976, der blev filmatiseret i 1994 med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne. En stor del af hendes romaner foregÄr i New Orleans, hvor hun selv er fÞdt og har boet det meste af sit liv. Hendes arbejde har desuden haft en betydelig indflydelse pÄ ungdomsundergrundskulturen Goth.