(0)

SOLAR Knight Eskadrillen

e-bok


Året er 3617 og menneskeheden, sammensluttet under alliancen

SOL, stÄr overfor den stÞrste trussel nogen-sinde. Den fjendtlige Loortech race ser ud til at vÊre fast besluttet pÄ ikke at stoppe deres fremmarch, fÞr end samtlige mennesker har mÄttet lade livet. Hvad vÊrre er, det ser ud til at de har midlerne til at gÞre det.

Menneskeheden er tvunget i defensiven: Hele Den Tredje FlÄde er meldt savnet efter en offensiv mod fjenden og som ugerne gÄr, er ingen i tvivl om, at flÄden er destrueret. Derfor tvinges regeringen til at overveje nye alternativer for at sikre sig slagkraft nok og man overvejer en alliance, med det rebelske "Outbreaker" system. Mange i SOL er skeptiske og frustrationerne over alliancen ulmer, men menneskeheden mÄ vÊre forenet for at klare trussel-en. Alligevel kan det vÊre, at menneskenes vÊrste modspiller i denne krig mÄske er dem selv?

I denne hektiske tid fÄr kamppiloten Nick Jace pludselig sit livs chance, da den levende legende Ralph McRussel tilbyder ham en udtagelses prÞve, i sin nystartede elite-enhed. Chancen er enestÄende, men betyder et farvel til gamle kammerater, ikke mindst lÊremesteren Fox Lee-Roy. Nye udfordringer venter, og midt i disse opstÄr nye venskaber, der testes til det yderste, da fjenden slÄr til igen.

Fanget midt i det hele er ex-smugleren Keiron Hornet. Jaget vildt af dusÞrjÊgere og lejemordere i den menneske-lige sektor, efter en enorm dusÞr er blevet sat pÄ hans hoved, kÊmper han konstant for sit liv. Et tilbud dukker op, og han tvinges til at tage det seriÞst, da det lover ham sikkerhed og nye muligheder. Eneste problem: Tilbudet kommer fra en der fÞr Þnskede ham dÞd. Bind 3