(17)

A for alibi

ljudbok och e-bok


I "A for Alibi" mĂžder vi for fĂžrste gang den californiske Kinsey Millhone. Hun er 32 Ă„r, detektiv og arbejder i forsikringsbranchen som efterforsker.

Der var ikke mange der sÞrgede da Laurence Fife blev myrdet. Han var en fremtrÊdende skilsmisseadvokat som havde ry for rÄ og hensynslÞs opfÞrsel i forretningslivet. Og sÄ var der alle rygterne om hans mange affÊrer. Mange mennesker i den maleriske sydcaliforniske by Santa Teresa Þnskede ham af vejen. Herunder - mente politiet - Laurences unge smukke hustru, Nikki. Hun havde motiv og mulighed. Det samme mener juryen og Nikki blev dÞmt for mordet.

Otte Är senere er hun ude pÄ prÞvelÞsladelse. Nikki Fife hyrer Kinsey Millhone for at finde ud af, hvem virkelig drÊbte Laurence.

Kinsey mÄ efterforske et spor, der har vÊret koldt i otte Är. Et spor der rummer en bitter, velhavende og rapkÊftet gammel kvinde og en ung dreng, fÞdt dÞv med underlige minder. Et spor, der fÞrer til en advokat som loyalt forsvarer en dÞd partner og en - for Kinsey afvÊbnende - attraktiv ekshustru, som dog stadig er vred. Sporet fÞrer til en ikke-helt-sÄ-ung sekretÊr med en lidt-for-hÞj-lÞn og til en masse gammel gÊld...


UpplÀsare: Agnete Wahl
LĂ€ngd: