(121)

Mit liv i Knutbysektens hjerte

ljudbok och e-bok


Den gruopvĂŠkkende og sande historie om Skandinaviens stĂžrste mordsag og den notoriske knutbysekt.

Josefine Frankner var sektlederen Kristi Bruds nÊrmeste tjener; pÄ vagt dÞgnet rundt. Hun havde ansvaret for alt, ogsÄ nÄr det gjaldt den notoriske sektleders kropspleje og husholdning. Nu fortÊller hun for allerfÞrste gang den hudlÞst Êrlige historie om sit liv i Knutbysektens hjerte.

Allerede som teenager flyttede hun hjemmefra til Knutby og Philadelphia-menigheden. Hun trÄdte ind i sekten, som i begyndelsen fremstod som et idyllisk og utopisk fÊllesskab, men efterhÄnden begyndte alt at krakelere.

Frankner var offer for bÄde fysisk og psykisk vold og hjernevask. I de 25 Är, hvor hun opholdt sig i menigheden, blev hun forvandlet fra en selvsikker teenagepige til en robot, hvis eneste frygt var at falde i unÄde. Hun blev frataget retten til at vÊre mor for sine to bÞrn, retten til samliv med sin mand og retten til at kontakte sine forÊldre. Hun mistede sin vÊrdighed og sin identitet. FÞrst da det blev afslÞret, at hendes datter var blevet udsat for seksuelle overgreb, lykkedes det hende og hendes familie at bryde fri.


UpplÀsare: Helene Egelund
LĂ€ngd: