(2)

Probiotika : En guide til dine gode bakterier

ljudbok och e-bok


Denne bog fÞrer dig ind i mikrobernes verden - lÊrer dig at spise, leve og pleje dig sund indefra. Fyldt med opskrifter pÄ probiotisk kost og livsstil, der gÞr dig robust og energisk.

Tror du, at du mangler vitaminer, overskud eller bare er havnet pÄ den forkerte hylde i livet? Er du stresset? Har du fÄet antibiotika flere gange? SÄ er du mÄske i samme situation som mange andre moderne mennesker, nemlig, at det biologiske grundlag for din sundhed, som befinder sig i din mave og tarm, er ude af balance.

SÄ svaret pÄ, at du er trÊt, mangler overskud og har tilbagevendende sygdomme er muligvis enklere, end du tror: Lyt til din mavefornemmelse; det er nemlig dernede i din mave og tarm, at det hele bliver til. StÞrsteparten af de stoffer, der pÄvirker hormonbalance, energiniveau, immunforsvar og organismens generelle velvÊre dannes der. Denne fantastiske underverden er et unikt Þkosystem, som du kan hjÊlpe til at holde din krop og hjerne sund livet igennem. MÞd dine nye bedste venner mikroberne - for smÄ til at Þjet kan se dem, men uoverskueligt store i sundhedsmÊssig henseende.


UpplÀsare: Githa Lehrmann
LĂ€ngd: