(0)

SUPER 5:2

e-bok


DrÞmmer du om at tabe dig? Om mere energi, en stÊrk krop og en bedre fordÞjelse? MÄske bedre sÞvn og bedre humÞr? SÄ stÄr du med den rette bog i hÊnderne.

SUPER 5:2 er en effektiv og inspirerende guide t il dig, der gerne vil leve sundere – Ă©n gang for alle. Kostekspert Louise Bruun og lĂŠge Jerk W. Langer har forvandlet deres store er faring og den nyeste forskning til en 10-ugers kur, der ikke alene giver dig et vĂŠgt tab pĂ„ op til 10 kg – men ogsĂ„ en krop, der sprudler af energi, styrke, velvĂŠre og livsglĂŠde.

SUPER 5:2 bygger pÄ 5:2-princippet, hvor du faster let i to dage og spiser almindeligt i fem dage. Som noget helt nyt fÄr du i denne bog bÄde opskrifter til fastedagene og t il de fem dage, hvor du ikke faster. Du fÄr ogsÄ et enkelt og effektivt trÊningsprogram samt masser af gode rÄd om livsstil, sÞvn, fordÞjelse og meget andet. Kort sagt alt det, du har brug for for at opnÄ dit mÄl. Og alle kan vÊre med.

I SUPER 5:2 FÅR DU:

* Opskrifter pÄ skÞn mad - bÄde til fastedagene og de dage, hvor du ikke faster.

* Enkelt og effektivt trĂŠningsprogram, du kan fĂžlge uge for uge.

* Tips til, hvordan du giver krop, livsstil, fordĂžjelse, sĂžvn og humĂžr et sundt boost.

Louise Bruun er ernÊringsterapeut, personlig trÊner og kendt fra magasiner og tv. Hun har i 10 Är rÄdgivet danskere om at fÄ den krop, den energi og det liv, de drÞmmer om.

Jerk W. Langer er lÊge og foredragsholder. Han er ekspert pÄ flere tv-programmer og en af Danmarks mest benyttede kommentatorer og skribenter om sundhed, motion og vÊgttab.