(0)

Farvel til fortiden

e-bok


En roman om menneskers ‹forskellige daglige liv og kamp ‹for at fĂ„ fodfĂŠste i hverdagen.

"Farvel til Fortiden" er en roman om en gruppe menneskers liv, der Êndrer sig overraskende pÄ grund af en stor, uventet arv. Personerne bliver alle involveret i nye, uventede oplevelser. Begivenheder, der finder sted i verden uden for Danmark, kommer ogsÄ til at spille en stor rolle.

Men fÞrst og fremmest handler denne roman om menneskers daglige liv og kamp for at fÄ fodfÊste i hverdagen. Den handler om de nÊre relationers betydning, om hvordan de udvikles og afvikles i takt med tiden og ydre begivenheders uforudsigelige indblanding i vores liv. Den handler ogsÄ om den forfÞrelse, der kan ligge i at tro, at materielle goder opfylder alle vores behov.

De fleste vil kunne nikke genkendende til episoder, som mÄske ligner noget, de selv har oplevet fra deres eget liv. Det er en roman, der foregÄr lige her og nu. Det er med til at gÞre den vedkommende og aktuel. De menneskelige fÞlelser og reaktioner, der ligger bagved, er der imod evig gyldige.

156 sider, blĂždt omslag m/flapper.

Bogen er en selvstĂŠndig fortsĂŠttelse af "Fru Terkelsens Testamente"

Om forfatteren:

Hanne Bistrup er cand. psych. og forfatter. Som nummer syv i en sÞskendeflok er hun vokset op med mange mennesker omkring sig. Hun bevÊger sig rundt i mange forskellige miljÞer og lader sig inspirere af mennesker og begivenheder, som hun mÞder pÄ sin vej. Musik har vÊret en trofast livsledsager. Hun har sunget i et jazz band, spillet folkemusik, hun har skrevet sange, og hun har vÊret med til at arrangere musikfestivals. Efter et langt arbejdsliv samler de kreative interesser sig nu udelukkende om at skrive.

Uddrag af bogen:

Rachel vÄgner ved et hÞjt brag og lyden af glasskÄr, der splintres. Hun rejser sig forvirret op. Hvad i alverden sker der nu? Midt pÄ gulvtÊppet ligger der en brosten, hvordan er den kommet der? Hun vender sig om i slowmotion og ser den syvarmede lysestage ligge pÄ gulvet. Nogle af lysene er faldet ud og triller langsomt vÊk. Flammerne er heldigvis slukket i faldet. Det Êgte tÊppe kan ikke brÊnde, men der er kommet et par mÞrke pletter fra de glÞdende vÊger. Der er et stort hul i vinduet ud til natten, og lange, tynde streger lÞber fra hullet i midten og ud i alle retninger. Det ligner et stort edderkoppespind. Rachel er alt for chokeret til at reagere. Hun stÄr med fÞdderne fastfrosset til gulvet og mÊrker kulden, der kommer vÊltende ind. Da hun endelig kommer til sig selv, finder hun telefonen frem og ringer til Camilla. Hun er der fem minutter efter.