(3)

Julebag

e-bok


Nu behĂžver man kun Ă©n bog for at sikre den gode julestemning, og for at duften af lĂŠkkert hjemmebag kan brede sig i kĂžkken og stue.

Vi kender dem alle sammen – de klassiske jule- og nytĂ„rskager, der bare hĂžrer sig til, og som slet ikke er diskussion. I denne bog fra bageeksperten Annemette Voss har hun samlet alle de bedste gode gamle opskrifter pĂ„ alt fra vaniljekranse til ĂŠbleskiver, der bare fungerer, og hvor der er lagt vĂŠgt pĂ„ at bibeholde de gamle dyder med fx at bruge den mĂŠngde smĂžr, der nu engang skal til for at fĂ„ det bedste resultat.

Engang imellem kan man ogsÄ have lyst til at prÞve noget nyt. Derfor giver Annemette ogsÄ en rÊkke helt nye opskrifter pÄ alternativt jule- og nytÄrsbag, fx kanelsukkerdonuts, tranebÊrcookies og risalamandetÊrte, der ikke vil smage mindre vidunderligt i december mÄned.

Julebag er en selvstÊndig opfÞlger til bogen Konfekt (fra 2017) og tÊnkt som et supplement, sÄ alle de sÞde sager, der hÞrer sig til i december mÄned, kan kreeres ved hjÊlp af disse to bÞger fyldt med udfÞrlige opskrifter og smukke billeder