(1)

Piece of cake

e-bok


Man behÞver ikke ty til fÊrdigblandinger eller springe helt over ved at gÄ til bageren. Det er slet ikke svÊrt at bage de lÊkreste kager selv.

Det forventes ofte, at man ligesom godt bare lige kan bage en kage. Til fĂždselsdagen, pĂ„ jobbet, i bĂžrnenes skole. Og nĂ„r man nu ved, at det ogsĂ„ er ret hyggeligt at gĂ„ til rĂžremaskinen med ĂŠg, mel og sukker – alene eller sammen med sine bĂžrn – sĂ„ er det surt ikke at kunne.

Denne bog henvender sig til kvinder, der ikke tÞr eller orker at prÞve at bage selv, fordi de ganske enkelt ikke tror, de kan. Men det kan de! Med den rette hjÊlp, simple opskrifter og klare, gennemskuelige beskrivelser kan alle lÊre at bage. OgsÄ dem, der fra start har lyst til at give op, fordi opgaven fÞles for stor.

Med denne bog med 40 lette opskrifter i hÄnden bliver der slet ikke brug for brandslukning. SvÊrhedsgraden er skruet helt i bund, og det handler udelukkende om at skabe Êgte bageglÊde, hvor resultatet altid er vellykket. Der er tips til, hvordan man lÞser problemer undervejs, og hvor man kan springe over, hvor gÊrdet er lavest.

Kombinationen af Annemettes kyndige vejledning og kĂŠrlige instruktioner og Maschas gĂ„-pĂ„-mod og farverige, men simple pyntetips skaber et univers, der oser af kageglĂŠde og nĂŠrvĂŠr, og som inkluderer lĂŠseren – ligesom fĂžlgerne er vant til pĂ„ begges respektive blogs. Bogens bageunivers er appetitligt, frisk og feminint med et uhĂžjtideligt touch af humor.