(128)

Sandhedens time

ljudbok och e-bok


Rafe har svÊrt ved at acceptere, at han bÄde var fuld fÞrste gang, han havde sex, og at det var med en kvinde, han ikke elsker. Men det er svÊrt at sige hÞjt, for selvom hans nabo Bella er fantastisk, sÄ har hun gjort det krystalklart, at hun ikke er interesseret i forhold og fÞlelser.

Bella er kendt pĂ„ campus for at have selvtillid nok til ti personer. Som trĂŠnerassistent for ishockeyholdet er hun vant til at fortĂŠlle fyrene, hvor skabet skal stĂ„, og der skal mere end et sĂždt smil til at bringe hende ud af fatning 
 selvom det unĂŠgteligt ville vĂŠre nemmere at vĂŠre cool, hvis Rafe ikke opfĂžrte sig sĂ„ akavet efter deres spontane – faktisk ret dejlige – nat sammen.

Den uudtalte lÞsning bliver at ignorere hinanden, men Rafe kan ikke se passivt til, da Bella falder i unÄde hos en mandschauvinistisk studenterforening og virkelig har brug for en ven. Bella lover sig selv, at hun er fÊrdig med umodne mÊnd, men venskabet afslÞrer nye sider af Rafe. MÄske er han slet ikke sÄ barnlig, som hun troede?

Sandhedens time er fjerde, selvstÊndige bog i den romantiske Ivy Years-serie om livet pÄ et amerikansk Ivy League-college med alle de nye mennesker, sjove oplevelser og livsÊndrende fÞlelser, som hÞrer til.

“Min ultimative New Adult-yndlingsserie!” – Elle Kennedy

“Endnu en fantastisk léseoplevelse! Sarina Bowen har skabt nogle helt unikke historier i Ivy Years-serien med perfekt velafrundede karakterer, der ikke er, eller lever et liv, som alle andre.” – Escapist Book Blog

”Bragende godt. Her er young adult i verdensklasse." – LektĂžrudtalelse pĂ„ Et afgĂžrende Ăžjeblik

”HjerteskĂŠrende roman 
 som alligevel formĂ„r at vĂŠre bĂ„de romantisk og hjertevarm.” – LektĂžrudtalelse pĂ„ Et Ă„r med hemmeligheder