(0)

Det som krafsar under marken

audiobook


En höstmorgon försvinner Grys dotter i familjens kĂ€llare. Inte ett spĂ„r finns kvar. Hon har som slukats av mörkret och ingen verkar bry sig. ÄndĂ„ tycker Gry sig kunna höra hennes röst, alldeles bakom vĂ€ggarna, eller under golvet. Till slut tvingas hon ta kontakt med den enda personen som hon hade svurit att aldrig prata med igen.

Yrsa Àr en professionell kryptozoolog, som motvilligt ÄtervÀnder hem till VÀsterbottens inland för att hjÀlpa till med sökandet efter sin försvunna systerdotter. PÄ sin jakt tvingas Yrsa inte bara att konfrontera det som döljer sig under den gamla byn Arkas, utan Àven de inre demonerna som hon har försökt hÄlla drÀnkta sÄ lÀnge.

Konspirationen vÀxer sig allt större och farligare runtomkring dem, tills deras nÀra och kÀra dras in i malströmmen. BÄde Yrsa och Gry fÄr lÀra sig precis hur desperata folk kan bli nÀr deras samhÀlle lÄngsamt dör ut och hur lÄngt de Àr beredda att gÄ för att hÄlla det levande.

Tillsammans mÄste de hitta ett sÀtt att försöka förlÄta varandra och finna vad det Àr som krafsar under marken. Och vad som gömmer sig bakom den hemliga dörren i kÀllaren.


Narrator: Toya Westberg

Duration: