(0)

Familien overfor

audiobook & e-book


Selv de mest perfekte familier kan gemme pÄ de frygteligste hemmeligheder.

Hvor godt kender du dem, der bor inde ved siden af ...?

Man ville aldrig gĂŠtte, hvilke hemmeligheder huset pĂ„ Hogarth Street gemmer pĂ„ – hvad der sker i dette Ăžjeblik bag den lukkede dĂžr.

En smaragdgrÞn grÊsplÊne. Perfekt klippede hÊkke. En havelÄge omkranset af efeu og en duft af kaprifolier. I forhaven ligger to lÞbehjul, et blÄt, et neonpink. De tilhÞrer et sÊt 5-Ärige tvillinger.

Men hvis man kigger nĂŠrmere efter, vil man se, at gardinerne er trukket for, selvom det er Ă„rets varmeste dag.

Hvis man lytter opmĂŠrksomt, kan man hĂžre lyden af en mor, der forsikrer sine hĂžjtelskede bĂžrn – den sĂžn og den datter, som hun vil gĂžre alt for – at det nok skal gĂ„. Det er okay. Mor er her.

Hvis det lykkedes at komme gennem den lÄste dÞr, vil man finde hende i fÊrd med at bebrejde sig selv. For de fejl, som hun har begÄet. De valg, der har ledt op til dette Þjeblik. At hun har stolet pÄ den forkerte person.

Inde i dette smukke hus pÄ en ellers stille gade tager en mor nogle desperate valg. For der er nogen, der truer det liv, hun har opbygget, og de bÞrn, hun forguder. Det er op til hende at beskytte sin familie. Men hvor langt er hun villig til at gÄ?

---

"Den mest nervepirrende bog, jeg har lÊst lÊnge, hvis ikke nogensinde!!! Jeg var fuldstÊndig fanget fra fÞrste side, og jeg kunne ikke lÊgge den fra mig!!! ... Ryd kalenderen, for den er virkelig umulig at lÊgge fra sig ... Sikke et vanvittigt plot-twist!!! ... Hvis du kun kommer til at lÊse én bog i dit liv, sÄ sÞrg for, at det bliver den her!!!!" - Bookworm86

"Hold da op! Hold da op! ... Min sĂžn kom ind og spurgte mig, hvem jeg rĂ„bte ad! (Jeg rĂ„bte ad min e-bogslĂŠser). Jeg tror, at mit hjerte hoppede ud af brystet pĂ„ mig ... SpĂŠndingen var ved at tage livet af mig!" – Ana’s Attic Guest Reviewer

"Simpelthen genial ... gav nĂŠsten en hjerneblĂždning i mit forsĂžg pĂ„ at lĂŠse den fĂŠrdig." – @rk_reads

"Historien sugede mig ind, og jeg var solgt! Vil blése dig helt omkuld!" – @oh.happy.reading

"Wow, jeg elskede den sĂ„ meget ... En hel kasse papirlommetĂžrklĂŠder forsvandt pĂ„ bare et par timer. Det var sĂ„ intenst, at jeg sad helt ude pĂ„ stolekanten hele vejen igennem. Jeg kunne slet ikke lĂŠgge den fra mig, om det sĂ„ gjaldt mit liv. Ingen toiletpauser overhovedet." – Blue Moon Blogger


Narrator: Karen Abrahamsen

Duration: