(11)

Tuhannen viillon kuolema

audiobook & e-book


Pelastaako hyvÀ asema ihmisen, kun maailma ympÀriltÀ luhistuu? NÀin uskotaan New LifessÀ, joka myy ÀveriÀille ihmisille selviytymispaketteja ilmastonmuutosta vastaan.

Cessi työskentelee New LifessÀ, ja hÀnen suurin haaveensa on pÀÀstÀ osaksi yhteiskunnallista eliittiÀ. Jari on rikkaan perheen poika, jolle vanhemmat ovat ostaneet oman selviytymispaketin. Jari haluaisi olla köyhÀ ja siten uskottava muiden silmissÀ. Ainoon yksinhuoltaja ja siivooja, jolta varakas asiakas pimittÀÀ palkkaa.

Ilmastonmuutos ei vaikuta kaikkiin ihmisiin tasapuolisesti. Ne, jotka osaavat varautua, selviÀvÀt parhaiten.

Juhana Pettersson on helsinkilÀinen tv-tuottaja, roolipelitaiteilija, toimittaja ja kirjailija. Sokerisamurai on hÀnen ensimmÀinen romaaninsa. Pettersson on opiskellut englantilaista filologiaa Helsingin yliopistossa ja mediataidetta Tourcoingissa Pohjois-Ranskassa. Petterssonin merkittÀvin roolipeliteos on yhdessÀ Mike Pohjolan kanssa tekemÀ larppi Luminescence. SiinÀ 20 pelaajaa elÀytyi syöpÀpotilaiden rooleihin alusvaatteisillaan huoneessa, jonka lattialla oli 800 kiloa puolikarkeaa vehnÀjauhoa. Petterssonin unelma on matkustaa EtelÀmantereelle.


Narrator: Antti Jaakola

Duration: