(17)

Lolan suuri salaisuus

Hörbuch und E-Book


Vauhdikas ja ihastuttava tarina tytöstÀ ja tÀmÀn suurensuurista hiuksista!

Lola Odusogan ensimmÀinen lastenkirja on hurmaava tarina pienestÀ, seikkailuja rakastavasta Lolasta, jolla on salaisuus: hÀn osaa puhua hiustensa kanssa.

Lola on iloinen tyttö, joka elÀÀ ÀitinsÀ kanssa ja toivoo jokaiselta pÀivÀltÀ suurta seikkailua. HÀnellÀ on myös valtavan suuri tukka, jolla on aivan oma elÀmÀnsÀ ja joka osaa puhua Lolalle. SiitÀ Lola ei ole kertonut kenellekÀÀn muulle. Mutta olisiko sittenkÀÀn kovin kauheaa, jos joku saisi hÀnen salaisuutensa selville? Lolan suuri salaisuus kÀsittelee identiteettikysymyksiÀ ja omien pelkojen voittamista lÀmminhenkisen seikkailutarinan keinoin. Se on saanut alkunsa Lola Odusogan blogissaan julkaisemasta inspiroivasta kirjoituksesta, ja Odusoga hyödyntÀÀ siinÀ omia kokemuksiaan kasvamisesta afrohiusten kanssa. Kirjan on kuvittanut suloisella tavalla Saara Obele.

Lola Odusoga tunnetaan 1996 Miss Suomi -voitostaan ja menestyksestÀÀn Miss Universum -kilpailussa. TÀmÀn jÀlkeen Odusoga on toiminut monipuolisesti muun muassa tv-alan töissÀ ja juontajana.

Saara Obele on vÀrikyllÀisestÀ ilmeestÀ tunnettu kuvittaja ja kahden kiharatukkaisen tytön Àiti.