(5)

Elysion

E-Book


Elysion on jatkoa Titaanien ajalle ja alkaa siitÀ, mihin ensimmÀinen kirja pÀÀttyi: Mikael ja kolme kumppaniaan lÀhtevÀt saarelta titaanivalmisteisella lentolaitteella. SitÀ ohjaa keinoÀlyolento Prinssi Sen, jossa ohjelmoijansa Mir elÀÀ ikuisesti. He suuntaavat suureen tuntemattomaan - maailmaan nimeltÀ Elysion, jossa titaanien ikiunesta herÀttÀmÀt ihmiset ovat elÀneet jo useiden sukupolvien ajan.

Tuo maailma osoittautuu paljon uhkaavammaksi kuin ensinÀkymÀt sen metsistÀ ja tasangoista antavat ymmÀrtÀÀ. Sankarimme seuraavat pÀÀttÀvÀisesti erillisiÀ mutta matkan ajaksi yhteneviÀ intressejÀÀn: Mikaelia ajaa eteenpÀin halu löytÀÀ ja vapauttaa rakastettunsa Mary Darling ja hÀnen kanssaan kadonneet yhdeksÀn koulutyttöÀ. Max ja Roland, Mikaelin nuoret liittolaiset Veljeskunnasta, ovat innokkaita nÀkemÀÀn heiltÀ tÀhÀn asti salatun maailman sekÀ pÀÀsemÀÀn uudelleen yhteyteen heidÀt aikoinaan saarelle jÀttÀneen Valkean Naisen kanssa. Elysionista kotoisin oleva punatukkainen tyttö Brynhilde on tarjoutunut Mikaelin ja poikien oppaaksi, koska on ryhmÀstÀ ainoana ollut siellÀ, mihin ollaan matkalla.

Saapuminen Elysioniin ei olekaan mikÀÀn lÀpihuutojuttu. NeljÀÀ sankaria odottaa pitkÀ matka halki tuntemattoman maailman, jossa he kohtaavat uusia ystÀviÀ ja uusia vihollisia. Pian selviÀÀ, ettÀ kaikki tuntuvat olevan heidÀn perÀssÀÀn: mahtava PalatiinisÀÀntökunta, mystinen Temppeliherrain sÀÀntökunta, epÀsovinnainen kauppamies, ovela vakooja - ja kaiken takana langoista vetelevÀt valtataistelua kÀyvÀt SynkeÀ Herttua, Hierofantti ja PÀÀkalloprinsessa.