(271)

Mustan kiven varjo

Hörbuch und E-Book


"Jotkut asiat on kenties parempi unohtaa. Ja sen viimeisen salaisuuden hÀn vie mukanaan hautaan."

SyrjÀisellÀ maatilalla on tapahtunut jÀrkyttÀvÀ veriteko, jonka tekijÀÀ ei ole koskaan saatu kiinni. Aikojen saatossa tila on myyty ja rikos hautautunut.

Kun vuosia asumattomana ollut maatila yllÀttÀen tulee myyntiin huutokaupassa, erilleen ajautuneen omistajasuvun jÀsenet havahtuvat. PitÀisikö tila hankkia takaisin suvun omistukseen? Motiivien taustalta paljastuu kauan vaiettujen salaisuuksien kudelma. MitÀ oikein tapahtuikaan heinÀkuussa 1947?

Mustan kiven varjo on monikerroksinen, taitavasti eri aikatasoille punottu trilleri, joka antaa vahvaa elÀytymispintaa lukijalle. JuonenkÀÀnteet ovat yllÀtyksellisiÀ, mutta samalla uskottavia.

MikÀÀn ei ole lopulta sitÀ, miltÀ pinnalta nÀyttÀÀ.

Anna Paldar on kirjoittanut taidokkaan ja hypnoottisella tavalla painajaismaiseksi kasvavan trillerin. Esikoisteos on vakuuttava osoitus Paldarin kertojantaidoista.

KirjailijanimellÀ Anna Paldar kirjoittava Kirsi Korhonen on pirkanmaalainen kahden lapsen Àiti ja töissÀ IT-alalla. Vapaa-ajallaan hÀn tanssii, kirjoittaa ja nauttii hyvÀstÀ kahvista.

VÀitöskirjan kirjoitusprosessi sai liikkeelle innostuksen kirjoittamiseen, ja vÀitöskirjan valmistuttua vuonna 2012 hÀn aloitti luovan kirjoittamisen opiskelun. SyksyllÀ 2019 julkaistiin hÀnen esikoisteoksensa Mustan kiven varjo.


Sprecher*in: Anna Paldar
Dauer: