(2)

Dear Sanna

E-Book


EletÀÀn 1970-luvun loppua. Sanna on palannut Suomeen Michiganissa vietetyn vaihto-oppilasvuoden jÀlkeen. Paluu Suomeen ei ole ollut kivuton. Sanna muistelee Michiganin-vuotta sekÀ amerikkalaisen luokkatoverinsa Samin Suomen-matkaa, josta jÀi haikea olo. Sanna jatkaa kirjeenvaihtoa Samin kanssa, mutta vastauksia tulee harvakseltaan. Sannalla ovat edessÀ ylioppilaskirjoitukset ja haaveet opiskelusta ulkomailla - sekÀ syvemmÀstÀ ystÀvyydestÀ Samin kanssa. Mutta voiko Samin ja Sannan ystÀvyydestÀ kehittyÀ mitÀÀn kestÀvÀÀ? Onneksi kutsu amerikkalaisen ystÀvÀttÀren kesÀhÀihin vie Sannan takaisin Michiganiin.

Dear Sanna on koskettava jatko-osa teokselle Jenkkivuosi.

Yksi vuosi ulkomailla voi vastata montaa kotimaassa. TÀmÀn saa tuntea Sanna-niminen lukiolaistyttö, kun hÀn lÀhtee Yhdysvaltoihin vaihto-oppilaaksi. Varsinkin, kun tunteilla voi olla valtaa muuttaa koko loppuelÀmÀ...

Anu Jaantila (s. 1957) on julkaissut erityisesti nuortenkirjoja. HÀn on koulutukseltaan musiikin maisteri ja ammatiltaan toimittaja, kirjailija ja tv-ohjaaja. Jaantilan teos Jenkkivuosi sai Pirkanmaan PlÀttÀ -palkinnon vuonna 1980.