(0)

Extrem sport

E-Book


Det er paraften i swingerklubben. Den erfarne swinger med topmave og g-streng kigger rundt pÄ de andre. Der er begynderparret, hvis sexliv er gÄet i stÄ og som forsÞger at samle stumperne af forholdet ved at blande andre ind i det. Der er kendissen og swingermama og konsulenten i de dyre hofteholdere. Der er dark rooms, kondomer og madrasser pÄ gulvene. Vi er klar til at bevÊge os ud i swingernatten med skiftevis spÊnding og skÊlven nÄr vi fÞlger parrene, mens de mÊrker fast grund forsvinde under deres fÞdder nÄr de kaster sig ud i deres Extrem Sport.

"Extrem Sport" er en socialrealistisk komedie om udtĂžrret tosomhed og det borgerlige parforholds fallit. Det er tredje del af trilogien "Humanum BĂŠst".

Jakob Weis (f. 1970) er dansk dramatiker og manuskriptforfatter. Han debuterede i 1993 med teaterstykket "Noget om Eros" og har siden skrevet manuskripter til film, tv-serier, radio og opera foruden sine mange dramaer. Weis har vundet tre Reumertpriser som Årets dramatiker for stykkerne "Hamlet in absentia" fra 2017, "Udslet Hornsleth" fra 2011 og "HĂ„ndbog i overlevelse" fra 2007.

I 2018 sprang Weis ud som manuskriptforfatter med den anmelderroste spillefilm "Den tid pÄ Äret", som har Paprika Steen, Sofie GrÄbÞl og Lars Brygmann i hovedrollerne.