(0)

Firman

E-Book


NÀr Johan försvinner spÄrlöst under ett rutinuppdrag för Firman, kastas hans fru in i en mardröm av ovisshet. Wird det nÄgonsin möjligt för henne att acceptera att han Àr borta, eller kommer hon för alltid att jaga skuggor?

I en vÀrld prÀglad av farliga hemligheter och tystnad möter vi Sofi, en mystisk kvinna som tycks veta mer Àn vad hon lÄter pÄskina. Kan hon hjÀlpa Johans fru att navigera i det komplexa och farliga nÀt av intriger som plötsligt omger henne?

"Firman" Àr en spÀnningsroman som utforskar den tunna linjen mellan lojalitet och förrÀderi, och de ovÀntade allianser som kan uppstÄ i jakten pÄ sanningen. Med en blandning av rÄ realism och psykologisk insikt, fÄngar berÀttelsen lÀsaren i ett fast grepp frÄn första till sista sidan.

Ge dig in i en berÀttelse dÀr ingen gÄr att lita pÄ och varje beslut kan vara livsfarligt. Vad Àr sanningen om Johan, och kan rÀttvisa skipas i en vÀrld dÀr moralen ofta fÄr stÄ tillbaka för överlevnad?

Förbered dig pÄ en lÀsupplevelse som kommer att hÄlla dig pÄ helspÀnn och ifrÄgasÀtta vad du skulle göra för att avslöja sanningen.