(0)

Kivinen kello

E-Book


Koskettava ja kiehtova kertomus ajassa matkaavasta Mallasta.

Ollaan 70-luvulla. Malla ja vanhemmat ovat muuttaneet mökkiin jÀrven ÀÀrelle maalaisidylli mielessÀÀn. MökkielÀmÀ suistuu kuitenkin raiteiltaan, kun Malla pÀÀtyy kÀvelyretkellÀ ajassa eteenpÀin 2000-luvun alkupuolelle. YmpÀristö tuntuu omituisen vieraalta, ja mökki on nyt tyhjillÀÀn. Malla löytÀÀ lopulta perheenjÀsenensÀ: isÀ ja Àiti ovat eronneet ja pikkuveli Jaakkoa Malla ei ole aiemmin tavannut. Muutenkin tuntematon aikakausi herÀttÀÀ outoja ajatuksia Mallassa, joka haikailee lapsuuttaan mökkirannassa ennen aikaloikkaa.

Onko menneisyyteen mahdollista palata? Kiehtova nuorten fantasiaromaani tempaisee vastustamattomasti mukaansa. Mallan tie kotiin tuntuu kadonneen, mutta onnistuuko hÀn sittenkin kumoamaan salaperÀisen aikanytkÀhdyksen?

Marja Luukkonen on suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti lasten- ja nuortenkirjoistaan. Luukkonen on saanut Arvid Lydecken -palkinnon vuonna 2001 teoksesta Aarnilinnun tytÀr ja LukuVarkaus -palkinnon 2003 teoksesta Kivi joka tahtoi takaisin jÀrveen.