(70)

LCHF 2.0

E-Book


En ny och moderniserad LCHF.

LCHF 2.0 Àr den nya uppgraderade versionen helt utan mejerivaror, gluten och soja. Ett Ànnu sundare och naturligare val som innehÄller alla nÀringsÀmnen din kropp behöver. HÀr finns alla fakta om vad som hÀnder nÀr du utesluter gluten och mejerivaror och var du hittar de vitaminer, mineraler och antioxidanter som fÄr dig att mÄ som allra bÀst.

LCHF 2.0 Àr en bred hÀlsokokbok som passar alla som vill vara hÀlsosamma och som vill lÀra sig mer om sin kropp och kosten de Àter. Författarna trycker ocksÄ pÄ vikten av att Àta naturligt och hÀlsosamt. I bokens gedigna faktaavsnitt fÄr man lÀra sig grundlÀggande nÀringsfysiologi och alla recept Àr försedda med nÀringsinformation och symboler.

Bokens 75 goda och lÀttlagade recept har alla en unik mÀrkning som gör att du snabbt ser vilka rÀtter som passar bÀst för just dig och dina behov.

LCHF 2.0 Ă€r skriven av tvĂ„ av Sveriges mest kĂ€nda LCHF-profiler: Åse Falkman Fredrikson och Anna HallĂ©n. BĂ„da har tidigare skrivit flera bĂ€stsĂ€ljande böcker. LCHF 2.0 Ă€r deras första gemensamma bok.