(6)

Maltan enkeli

E-Book


Ward Gibson ei ole koskaan nÀhnyt mitÀÀn tanssityttö Fanny McQueenin kaltaista. Fanny esittÀÀ Maltan enkeliÀ newcastlelaisessa musiikkiteatterissa, ja hÀnen valovoimaisuutensa tÀyttÀÀ koko lavan. Wardin on pakko ajaa Newcastleen viikon ajan joka ikinen ilta, jotta hÀn saa katsella tuota uskomatonta naista.

Ward ei voi uskoa onneaan, kun ihastuminen paljastuu molemminpuoliseksi. Eteen tulee kuitenkin suuria ongelmia. Naapurin tytÀr Daisy Mason oli ymmÀrtÀnyt, ettÀ Ward olisi hÀnen tuleva aviomiehensÀ.

"Maltan enkeli" on Catherine Cooksonin romanttinen 1880-luvun Englantiin sijoittuva tarina.

Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. HĂ€n julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. HĂ€nen ensimmĂ€inen romaaninsa, Kate Hannigan, julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on kÀÀnnetty yli 20 kielelle. Cooksonilla itsellÀÀn oli työlĂ€istausta. HĂ€nen historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhĂ€isöÀ, vaan sankarittarilla on yleensĂ€ vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elĂ€mĂ€n puolesta.