(39)

Midnight Atlanta

Hörbuch und E-Book


Den före detta polisen Tommy Smith tillbringar en sen kvÀll pÄ redaktionen för USA:s enda dagstidning för svarta. Efter en stunds arbete somnar han men vÀcks av ett pistolskott. PÄ vÄningen ovanför har chefredaktören Arthur Bishop mördats. NÀr de vita poliserna kommer till mordplatsen kastar de anklagande blickar pÄ Smith, nÄgon annan finns inte i tidningshuset.

För att rentvÄ sig sjÀlv börjar Smith undersöka den story Bishop arbetade med. Han inser snart att chefen var nÄgot farligt pÄ spÄren.Samtidigt försöker Smiths före detta kollegor Lucius Boggs och Joe McInnis hitta den skyldige, Àven om de saknar befogenhet att utreda mord. Runtomkring dem vÀxer spÀnningarna i takt med att den unge pastorn Martin Luther King skapar stora rubriker.

Thomas Mullen Ă€r tillbaka med den tredje delen i sin serie om Boggs och Smith – den hĂ€r gĂ„ngen prĂ€glas staden av Rosa Parks bussprotester och Martin Luther Kings popularitet. Midnight Atlanta Ă€r en skrĂ€mmande och gripande kriminalroman om bottenlös rasism, djupa orĂ€ttvisor och motstĂ„nd som vĂ€xer sig allt starkare.