(14)

Mir. Lemmikkifrendit 4

Hörbuch und E-Book


Lemmikkifrendit-sarja jatkuu rinnakkain Pet Agents -kirjojen ohessa.

TÀssÀ neljÀnnessÀ tassunHAUskassa Lemmikkifrendit-kirjassa Kati-e ryhtyy koiranulkoiluttajaksi, koska hÀn haluaa ansaita taskurahaa ostaakseen huonekaluja upouuteen tankkitalokotiinsa. Kun erÀÀn koiranomistajan mehilÀisparvi katoaa, Kati-e keksii rakentaa muodonmuuttajarobotin, Ti-botin, joka voi mehilÀistanssin avulla opastaa eksyneet pörriÀiset takaisin kotiinsa.

Kun Kati-en astronautti-isÀn raketti laukaistaan avaruuteen, Kati-e livahtaa avaruushallinnon tiloihin viimeistelemÀÀn uuden robottinsa! Laboratoriossa on nimittÀin 3D-tulostin, joka pystyy muovaamaan titaania.

Lemmikkifrendit on Pet Agentsin helppolukuisempi rinnakkaissarja, joka kertoo miten Kati-en ja Ti-botin agenttikaksikko sai alkunsa ja ratkaisi ensimmÀiset tehtÀvÀnsÀ.

Riina ja Sami Kaarla ovat taitavia ja tuotteliaita lastenkirja-ammattilaisia, jotka hallitsevat niin tarinoiden kirjoittamisen kuin kuvittamisenkin. Suosittuja Pet Agents -kirjoja luo yhdessÀ Riina ja Sami Kaarlan kanssa myös Anders Vacklin, joka tunnetaan mm. scifiÀ ja pelimaailmaa yhdistelevÀstÀ Sensored Reality -nuortenromaanitrilogiasta.